Det blev en midsommarhelg med inte så mycket segling, men ack så trevligt.

Vi spenderade torsdag och fredag på Flatön hos familjen Dahl med trevligt sällskap och god mat och lite seglarsnack inför BR11.

Sedan bar det av till Hunnebo för lite bryggsegling och ett dyk under Söndagen för att tvätta botten. Det såg bra ut, inga snäckor och lite slem på botten som var enkelt att svabba bort. Kula att dyka igen och det var ju ett gott ändamål att svabba botten. Sönerna garvar gott åt mig när jag förklarar att ändamålet är fart. Dock såg jag att det var lite konstigt runt offeanoden på kölen, kan det var så att offeranoden förhindrar färgen med sin koppar att oxidera. Får väl göra fler dyk i sommar :-)

På fredag kl 14.00 startar jag och svågern Anders i Bohusracet igen, vi fick verkligen blodad tand förra året.

Om man tittar på vindarna så ser de ut att bli lite underliga, med nordliga vindar. Kul när man skall ta sig upp till Norge :-)